Besök från Reumatikerförbundet och Sri Lanka

Den 7 september ägde ett spännade möte rum i vår föreningslokal.

Motsvarigheten till Reumatikerförbundet på Sri Lanka, APRD, har varit på besök i Sverige.
Den 7 september besökte de vår förening, där de fick möjlighet att träffa några ur vår styrelse samt distriktsordförande Gerd Mahl Nilsson.
Reumatikerförbundets ordförande Lotta Håkansson var på plats likaså förbundsstyrelseledamoten Mats Grip.
Under mötet berättade  APRD om sin verksamhet och tackade för stödet som de får från Reumatikerförbundet.
Vi presenterade vår verksamhet inom föreningen och distriktet.

Det blev en mycket intressant och givande dag!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!